Verder met werk en loopbaan

Sta ik wel in mijn kracht? Wat past bij mij? Voel ik me nog goed bij wat ik doe? Hoe pak ik netwerken aan? Deze vragen en meer kunnen we samen beantwoorden tijdens een coachingstraject.

GRATIS workshop Werkgeluk

in het kader van de Week van de Loopbaan organiseert Sicht coaching samen met Boetzkes loopbaan coaching een laagdrempelige en inspirerende workshop.

Wil je in anderhalf uur meer zicht op wat voor jou werkgeluk inhoudt? en de deur uit stappen met een concrete eerste actie om jouw werkgeluk te vergroten? Kom dan op woensdag 15 september naar onze worskhop!

 

Open de flyer voor meer informatie.

Subsidie voor een loopbaantraject voor Rijks medewerkers in 2021

Ben je Rijksmedewerker en wil je aan de slag met je loopbaan? Goed nieuws, dan is er dit jaar een subsidie beschikbaar voor een uitgebreid loopbaantraject. Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Je kunt het bijvoorbeeld bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Kortom: een hele mooie kans voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Lees meer op deze website.  Benader me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en informatie over de inhoud van het traject.

 

Kosteloos coaching mogelijk als ondernemer/ZZP in Fryslan

Ben je ondernemer /Z.Z.P in Fryslan en heb je behoefte aan ondersteuning in deze moeilijke tijd? Het is mogelijk om 3 coachingsgesprekken te krijgen, welke voor jou worden gefinancierd. Samen brengen we jouw situatie in kaart, onderzoeken we wat jou zou kunnen helpen en welke stappen je kunt maken. Vanzelfsprekend kunnen de afspraken ook via beeldbellen plaatsvinden!

Kijk voor meer informatie op de website van BZF.nu. Bel of mail mij voor een afspraak! 

 

Vraag op het gebied van je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling

Loop je rond met een vraag op het gebied van je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling? Ik help je bij het (her)vinden van je eigen kracht om op deze vragen een antwoord te vinden. Dat doen we samen! Mijn kracht ligt in de verbinding aangaan en in korte tijd een vertrouwensrelatie opbouwen.

Mijn ondersteuning richt zich op drie gebieden; loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling en training. Kijk onder de kopjes voor meer informatie.
Geïnteresseerd? Neem contact op, dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

In overleg kan ik een offerte voor je werkgever maken.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kun je denken aan balans werk-privé, nemen van eigen regie, of ‘hoe werk ik samen?’ Afhankelijk van je vraag, stippelen we een route op maat uit die je verder helpt bij je vragen.

Training

Voor groepen verzorg ik loopbaantrainingen, zowel in-company als extern. Mijn trainingen richten zich op: in beweging komen, (terug)vinden van passie in je werk, herplaatsing, verlies of verandering van werk.

Als werkgever een training laten verzorgen? Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten? Neem contact op

Team coaching en -ontwikkeling

werken aan vertrouwen en verbinding in je team?

Mijn dienstverlening bestaat ook uit het coachen en begeleiden van teams in hun ontwikkeling.

Ik werk hierin graag samen met Meer Training & Advies.

Hoe kan mijn team nog beter functioneren?

Ik denk graag mee!