Verder met werk en loopbaan

Sta ik wel in mijn kracht? Wat past bij mij? Voel ik me nog goed bij wat ik doe? Hoe pak ik netwerken aan? Deze vragen en meer kunnen we samen beantwoorden tijdens een loopbaanbegeleidingstraject.

Gratis coaching mogelijk als ondernemer/ZZP in Fryslân

Ben je ondernemer /Z.Z.P in Fryslân en heb je behoefte aan ondersteuning in deze moeilijke tijd? Het is ook in 2024 mogelijk om 3 coachingsgesprekken te krijgen, welke voor jou worden gefinancierd. Samen brengen we jouw situatie in kaart, onderzoeken we wat jou zou kunnen helpen en welke stappen je kunt maken. Desgewenst kunnen de afspraken ook via beeldbellen plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op de website van BZF.nu. Bel of mail mij voor een afspraak! 

 

Vraag op het gebied van je loopbaan

Loop je rond met een vraag op het gebied van je loopbaan? Ik help je bij het (her)vinden van je eigen kracht  en kwaliteiten om op deze vragen een antwoord te vinden. Dat doen we samen! Mijn kracht ligt in de verbinding aangaan en in korte tijd een vertrouwensrelatie opbouwen.

Mijn ondersteuning richt zich op drie gebieden; loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling en training. Kijk onder de kopjes voor meer informatie.
Geïnteresseerd? Neem contact op, dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

In overleg kan ik een offerte voor je werkgever maken.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Bij ondersteuning op het gebied van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling kun je denken aan vragen over jouw balans werk-privé, nemen van eigen regie, zingeving, ‘hoe werk ik (het prettigste) samen en belangrijke levensvragen of -keuzes of hulp in een periode van veranderingen.

Afhankelijk van je vraag, stippelen we een route op maat uit zodat je via coaching en/of counseling verder komt met jouw vraagstukken.

Team coaching en -ontwikkeling

werken aan vertrouwen en verbinding in je team?

Mijn dienstverlening bestaat ook uit het coachen en begeleiden van teams in hun ontwikkeling. Ik heb inmiddels al vele teams mogen begeleiden. Ik werk hierin graag samen met Meer Training & Advies.

Hoe kan mijn team nog beter functioneren?

Ik denk graag mee!