Verder met werk en loopbaan

Sta ik wel in mijn kracht? Wat past bij mij? Voel ik me nog goed bij wat ik doe? Hoe pak ik netwerken aan? Deze vragen en meer kunnen we samen beantwoorden tijdens een coachingstraject.

Vraag op het gebied van je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling

Loop je rond met een vraag op het gebied van je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling? Ik help je bij het (her)vinden van je eigen kracht om op deze vragen een antwoord te vinden. Dat doen we samen! Mijn kracht ligt in de verbinding aangaan en in korte tijd een vertrouwensrelatie opbouwen.

Mijn ondersteuning richt zich op drie gebieden; loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling en training. Kijk onder de kopjes voor meer informatie.
Geïnteresseerd? Neem contact op, dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

In overleg kan ik een offerte voor je werkgever maken.

Loopbaancoaching

In je loopbaan kun je momenten hebben waarop je je afvraagt of dat wat je doet nog wel écht bij je past. Of misschien is er een noodzaak, omdat je dienstverband eindigt. Soms kom je hier zelf niet uit en is het prettig om ondersteuning te krijgen. Van een CV-check tot een traject in loopbaanondersteuning. Voor mij is jouw vraag het uitgangspunt.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kun je denken aan balans werk-privé, nemen van eigen regie, of ‘hoe werk ik samen?’ Afhankelijk van je vraag, stippelen we een route op maat uit die je verder helpt bij je vragen.

Training

Voor groepen verzorg ik loopbaantrainingen, zowel in-company als extern. Mijn trainingen richten zich op: in beweging komen, (terug)vinden van passie in je werk, herplaatsing, verlies of verandering van werk.

Als werkgever een training laten verzorgen? Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten? Neem contact op

Team coaching en -ontwikkeling

werken aan vertrouwen en verbinding in je team?

Ik heb eveneens ervaring in het coachen en begeleiden van teams in hun ontwikkeling.

Ik werk hierin graag samen met Meer Training & Advies.

Hoe kan mijn team nog beter functioneren?

Ik denk graag mee!