Trainingen en workshops

Ik geef naast trainingen ook workshops, voorlichtingen en lezingen rondom diverse thema’s als verlies, veranderingen in je leven of loopbaan of beroepsmatig omgaan met verlies in de zorg, voor diverse doelgroepen zoals professionals in zorg en welzijn, vrijwilligers en mantelzorgers.

Wil je een workshop of lezing laten verzorgen? Neem dan contact op, ik denk graag mee over de mogelijkheden!

Training "Omgaan met verlies"

Wist je dat zo'n 90% van de kinderen al een verlieservaring heeft?

Werk je met kinderen of jongeren en wil je meer weten over de diverse gebieden waarop verlies zich kan voordoen en tips en tools krijgen om hier mee om te gaan? Volg dan onze training!

Lees meer

Training "Verlies verdient aandacht" voor Scholing Dichtbij

Als zorgverlener, werkzaam binnen een gezinssysteem, kom je in aanraking met diverse vormen van verlies en rouw.

Op welke signalen moet je letten, hoe ga je hiermee om en hoe ondersteun je de verschillende gezinsleden hierin? Voor de Cooperatie Zorg Dichtbij ontwikkelden wij een maatwerk training hierover. Deze scholing is ook toegankelijk voor niet-leden van de Cooperatie. 

Lees meer

Ontmoetingsdag "Ruimte voor verlies"

Heb jij een verlies mee te dragen? Lijkt het je fijn om een dag stil hierbij stil te staan en ook andere mensen in rouw te ontmoeten? Sicht coaching organiseert in samenwerking met Zo-wel, praktijk voor Zorg, Ontwikkeling en Welzijn hier een speciale dag voor.

Lees meer

Training "scheiding als verlies ervaring en (verstoorde) rouw bij jongeren"

Heb je de training "Omgaan met verlies" gevolgd en wil je meer weten over de impact van scheiding op kinderen en jongeren?  

Lees dan verder!

Lees meer