Coaching

"Door de coaching heb ik de problemen die ik op het werk had door niet prettige samenwerking met mijn leidinggevenden, naast me neer kunnen leggen. Engelien was een luisterend oor, stelde op het juiste moment de vragen en kwam met suggesties en oplossingen om mijn frustraties minder te maken. Het was niet alleen problemen bespreken maar vaak ook gezellig. Door de coaching kan ik beter met mijn frustraties omgaan."

Henk, 64 jaar

 

"Ik heb inzicht gekregen in mijn valkuilen, maar ook mijn krachten ontdekt. Ik kan nu herkennen waar mijn grenzen liggen en hiernaar handelen.  Dit kan zowel in de werk als in de privésfeer liggen. Ik heb ontdekt dat hier vaak overlapping in zit."

Cliënt individuele coaching 

 

"Engelien is een fijn, warm en betrokken persoon die goed kan aanvoelen wat nodig is."

Cliënt individuele coaching 

 

"Door het traject bij Engelien heb ik Sicht op mijn interesses, motivatie, mogelijkheden, talent en obstakels gekregen. Ik heb ontdekt dat er mogelijkheden zijn, ook op mijn 56ste. Het belangrijkste is nog dat ik weer vertrouwen in mijzelf heb gekregen". Als coach is Engelien een prettig persoon, belangstellend, inlevend, oplettend en met humor."

Hiske Siderius, docent middelbaar onderwijs, 56 jaar

 

Training

“Engelien gaf mij de ruimte om na te denken over mezelf en waar ik sta en wat ik kan. Vooral het geduld en de rust die zij uitstraalt is fijn. Nooit gedacht dat ik me zo kan ontwikkelen. door opdrachten en gesprekken."

Deelnemer training Stilstaan bij je loopbaan 

 

"Verhelderend, inspirerend, prettig!

Echt een cursus om verder te komen. Goed inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en energiegevers en nemers."
 
Deelnemer training Stilstaan bij je loopbaan

 

Rouwbegeleiding

“Jouw begeleiding heb ik als heel bijzonder ervaren. Je gaf me alle ruimte en nam de tijd voor me. Je kunt ontzettend goed luisteren en gaf kleine aanwijzingen zonder te ‘pushen’. Ik kon gewoon mezelf zijn en me uiterst kwetsbaar opstellen. Erg bijzonder.”

Anneke

Gespreksgroep

" Engelien, wat ben ik blij dat ik je cursus gevolgd heb! Ik heb iets heel belangrijks van je geleerd: kijk eens anders tegen belangrijke dingen aan, heel verfrissend en leerzaam.
Je bent een positieve vrouw en hebt ons veel te bieden. Eén ding is voor mij heel belangrijk geweest, dat neem ik mee in mijn leven. Zo kun je zien, door een heldere kijk van jou en daarna van de groep, je een hele goede beslissing en wending neemt in je  leven. Ik dacht dat ik alles zo goed voor elkaar had en dan toch, door jouw blik op de dingen, heb je me een hele goede tip gegeven.”

Julia (deelneemster gespreksgroep 60+)