"Engelien is een fijne vrouw bij wie ik mij op mijn gemak voel. Ze is iemand die de tijd voor je neemt. Onze gesprekken hebben mij veel gebracht en ik heb geleerd én ervaren dat een kwetsbare opstelling mij heel veel moois kan brengen. Door dingen hardop uit te spreken geef ik gevoelens de ruimte. Door die ruimte ervaar ik rust. Door die rust kan ik verder met rouwen."

Nynke, 40 jaar, rouwbegeleiding 2021

 

"Engelien heeft mij doen beseffen dat ik echt wel een beetje trots op mezelf mag zijn. Dat ik het negatieve kan ombuigen naar het positieve. Dat “ervaring” meer omvat dan alleen werkervaring. Ik heb nu meer vertrouwen om mijn eigen weg te volgen en een concreter beeld van wie IK ben.

Engelien is een prettige coach die mij goed heeft aangevoeld. Ze denkt mee, is vriendelijk, optimistisch en een fijne gesprekspartner. Ik kon goed mijn ei bij haar kwijt. Dankjewel Engelien!"

Erica, 34 jaar, deelnemer Loopbaanontwikkeladvies 2021

 

"Ik heb Engelien ervaren als een zachte, empathische vrouw die goed luisterde naar mijn problemen. Zij heeft mij een goed en vertrouwd gevoel gegeven. Hierdoor voelde ik mij iedere keer op mijn gemak. Ik heb geleerd dat ik liever voor mijzelf moet zijn. Vaker nee moet zeggen. Mijn eigen agenda moet bepalen."

Cliënt rouwbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling 2021

 

"Door de coaching heb ik de problemen die ik op het werk had door niet prettige samenwerking met mijn leidinggevenden, naast me neer kunnen leggen. Engelien was een luisterend oor, stelde op het juiste moment de vragen en kwam met suggesties en oplossingen om mijn frustraties minder te maken. Het was niet alleen problemen bespreken maar vaak ook gezellig. Door de coaching kan ik beter met mijn frustraties omgaan."

Henk, coaching persoonlijke ontwikkeling, 64 jaar  2020

 

"Engelien is een prettige en fijne coach. Ze luistert heel goed en stelt precies de juiste vragen. Dit heeft mij erg geholpen om tot bepaalde inzichten te komen. Ik heb geleerd dat ik meer uitdaging nodig heb in mijn werk en dat ik hier op mijn eigen werk ook zelf om moet vragen. Ondertussen kijk ik om me heen naar een andere baan. Engelien stelt je op je gemak en ze heeft goede ideeën en tips. Haar praktijk is prachtig ingericht. Het geeft je het gevoel alsof je echt ergens thuis bent. Ik ben blij dat ik Engelien als coach heb gehad!"

Karin Ladenius, deelnemer Loopbaanontwikkeladvies 2021

 

"Engelien is een rustige, geduldige en toegankelijke vrouw. Ze luistert met aandacht en haalt precies die punten uit het gesprek die je anders doen kijken naar jezelf of je situatie, heel verhelderend. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Engelien heeft me na mijn scheiding doen inzien dat gevoelens van pijn, verdriet, gemis en teleurstelling er mogen zijn; door ze toe te laten en te omarmen dragen ze bij aan mijn verwerkingsproces. Dit gaat met vallen en opstaan, maar dat hoort erbij en leer ik accepteren. Verder heb ik geleerd positiever naar mijzelf te kijken, aardig voor mezelf te zijn en voor mezelf te blijven opkomen. Na mijn gesprekken met Engelien ga ik nu vol goede moed en vertrouwen mijn toekomst tegemoet!"

K.H, rouwbegeleiding 2021

 

"Tijdens mijn coachingstraject kwam ik erachter hoezeer en hoelang ik al in een tunnelvisie zat en dat ik meer naar onmogelijkheden dan naar mogelijkheden keek. Engelien heeft dat in die paar sessies die ik met haar heb gehad weten te doorbreken. Dit heeft mij veel inzicht gegeven, maar ook (zelf)vertrouwen dat er meer is en meer kan. Ik ben er letterlijk positiever uitgekomen! Het leuke en mooie is dat ik, mede dankzij de hulp van Engelien, nu met een nieuwe baan ga starten die heel veel raakvlakken heeft met datgene waar ik blij van word! 

Het coachen gaat Engelien op een hele natuurlijke manier af. Ik voelde me direct bij haar op mijn gemak waardoor ik mijzelf kon zijn. Ze coacht integer en persoonlijk. Je merkt dat ze echt betrokken is, met je meedenkt en goed weet wie ze voor zich heeft. Naast dit alles vond ik de vrolijke noot en haar enthousiasme erg fijn! Dank je wel voor de gesprekken, je betrokkenheid en hulp!"

Kim, 39 jaar deelnemer Loopbaanontwikkeladvies 2021

“Engelien gaf mij de ruimte om na te denken over mezelf en waar ik sta en wat ik kan. Vooral het geduld en de rust die zij uitstraalt is fijn. Nooit gedacht dat ik me zo kan ontwikkelen. door opdrachten en gesprekken."

Deelnemer training Stilstaan bij je loopbaan 

 

"Verhelderend, inspirerend, prettig!

Echt een cursus om verder te komen. Goed inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en energiegevers en nemers."
 
Deelnemer training Stilstaan bij je loopbaan