Coaching

"Ik doe al jaren hetzelfde werk op dezelfde werkplek en dacht: is dat niet gek? Je hoort toch eens wat anders te doen? Engelien heeft me laten inzien dat iets anders niet altijd beter is. Maar vooral: durf uit te spreken wat je wilt en kunt veranderen op je werk. Engelien staat echt open voor je. Ze luistert naar je en haakt in op je behoefte; die per sessie kan wisselen. Nadien reed ik naar huis en baalde eigenlijk dat mijn autorit zo kort was, want ze zet je aan het denken. De gesprekken hebben mij meer rust gegeven."

R.Faber

Training

“Engelien is zeer prettig om naar te luisteren door haar rustige aanpak. Ze voelt met je mee en inspireert je om aan de slag te gaan.“

Iris Wagenaar, junior communicatie-adviseur (training solliciteren en netwerken)

"Onlangs heb ik een zeer inspirerende loopbaan training gevolgd, d.m.v gerichte opdrachten en de feedback van de groep werd mij steeds meer duidelijk, wat ik zou willen. Engelien is hierbij coachend, laagdrempelig en stimulerend. Ze schept een vertrouwd gevoel. De opdrachten brachten veel bij mij teweeg en het gaf mij inzichten, waar ik anders nooit op gekomen was.
Ik was vooraf wat sceptisch, omdat ik diverse trainingen hierin heb gevolgd, waarbij ik vaak niet veel verder kwam. Door de manier, waarop Engelien je begeleidt, geeft ze je echt inzicht in zaken.
Achteraf denk ik, had ik dit maar eerder gedaan, het heeft me zoveel gebracht. Ik ben snel daarna in actie gekomen en begonnen aan een opleiding. Ik kreeg weer plezier in dingen en uitte mij positiever naar mijn omgeving. Een ieder die vast dreigt te lopen in zijn werk zou ik deze training willen aanraden. Het levert je echt wat op! "
 
​Arie, begeleider gehandicaptenzorg (loopbaan training Sta stil bij jezelf...en kom in beweging)

 

Rouwbegeleiding

“Jouw begeleiding heb ik als heel bijzonder ervaren. Je gaf me alle ruimte en nam de tijd voor me. Je kunt ontzettend goed luisteren en gaf kleine aanwijzingen zonder te ‘pushen’. Ik kon gewoon mezelf zijn en me uiterst kwetsbaar opstellen. Erg bijzonder.”

Anneke

Gespreksgroep

" Engelien, wat ben ik blij dat ik je cursus gevolgd heb! Ik heb iets heel belangrijks van je geleerd: kijk eens anders tegen belangrijke dingen aan, heel verfrissend en leerzaam.
Je bent een positieve vrouw en hebt ons veel te bieden. Eén ding is voor mij heel belangrijk geweest, dat neem ik mee in mijn leven. Zo kun je zien, door een heldere kijk van jou en daarna van de groep, je een hele goede beslissing en wending neemt in je  leven. Ik dacht dat ik alles zo goed voor elkaar had en dan toch, door jouw blik op de dingen, heb je me een hele goede tip gegeven.”

Julia (deelneemster gespreksgroep 60+)