Hoe werkt Sicht coaching?

Jouw vraag is mijn uitgangspunt. Dat kan gaan om een CV-check tot een uitgebreid coachings- of begeleidingstraject, in loopbaan- of verliesvragen. Wat jouw vraag ook is, ik geloof dat werkelijk contact, verbindend communiceren en mijn invoelend vermogen het meest wezenlijk zijn.

Individuele coaching

Bij individuele coachings- of begeleidingstrajecten starten we met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we je (loopbaan-)vraag en kijken we of er een wederzijdse 'klik' is. Het is belangrijk dat we vertrouwen hebben in elkaar en in de samenwerking. Vervolgens bespreken we wat voor soort begeleidingstraject passend is; dit is altijd maatwerk.

In mijn praktijkruimte is het mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren en er is de mogelijkheid om een doorzichtig scherm te plaatsen. Vanzelfsprekend is er in het gebouw (contactloze) desinfecterende handgel aanwezig en zijn de hygiëne maatregelen aangescherpt. 

Trainingen

Daarnaast ontwikkel ik trainingen op maat -op het gebied van persoonlijke ontwikkeling rondom thema’s als ‘passie in je werk’, ‘duurzame inzetbaarheid’ en ‘hoe werk ik samen’-.
Dit kan voor organisaties, teams of een groep belangstellenden. Kijk hier voor een overzicht van inmiddels ontwikkelde trainingen.

Locatie

De praktijkruimte is gevestigd in het Voel je Goed centrum , Fonteinland 7 C te Leeuwarden. Desgewenst kunnen we ook elders afspreken en gebruik maken van een wandeling in de natuur. In overleg stemmen we af, waar de gesprekken plaats vinden. 

Kosten

Een overzicht van de tarieven voor coaching en begeleiding is beschikbaar, voor zowel particulieren als organisaties/werkgevers. Je kunt me hierover mailen of bellen. 

Wanneer je als particulier coaching of begeleiding aanvraagt, kun je deze op verschillende manieren (gedeeltelijk) vergoed krijgen;

Via je werkgever, de arbo dienst of bedrijfsarts; als waardevol onderdeel van ziekteverzuimpreventie of -begeleiding. 

Via het opleidingsbudget van je werkgever, in de CAO van jouw organisatie staan bijvoorbeeld mogelijkheden voor een loopbaan budget, het inzetten van uren of het delen van de kosten van coaching/begeleiding. Informeer bij je leidinggevende of HR afdeling.

Via de Belastingdienst; wanneer je als particulier de kosten voor coaching/begeleiding zelf betaalt, zijn deze aftrekbaar van de belasting als scholingskosten op de aangifte inkomstenbelating. 

 

Registraties

Ik ben Register Loopbaanprofessional, door de NOLOC gecertificeerd en werk volgens deze gedragscode. Tevens ben ik opgenomen als rouw-en verliesbegeleider in het verwijsbestand van het Landelijk Steunpunt Verlies en in het verwijsbestand van het opleidingsinstituut van Buro Nazorg

Wil je meer weten over mijn werk- en opleidingsachtergrond? Bekijk dan mijn uitgebreide c.v.

Meer weten? Neem contact op