Hoe werkt Sicht coaching?

Jouw vraag is mijn uitgangspunt. Dat kan gaan om een CV-check tot een uitgebreid coachings- of begeleidingstraject, in loopbaan- of verliesvragen. Wat jouw vraag ook is, ik geloof dat werkelijk contact, verbindend communiceren en mijn invoelend vermogen het meest wezenlijk zijn.

Individuele coaching

Bij individuele coachings- of begeleidingstrajecten starten we met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we je (loopbaan-)vraag en kijken we of er een wederzijdse 'klik' is. Het is belangrijk dat we allebei vertrouwen hebben in elkaar en in de samenwerking. Vervolgens bespreken we wat voor soort begeleidingstraject passend is; dit is altijd maatwerk. Uiteraard is individuele begeleiding momenteel, vanwege de Corona maatregelen, alleen mogelijk via beeldbellen, e-mail of een telefoon gesprek.

Trainingen

Daarnaast ontwikkel ik trainingen op maat -op het gebied van persoonlijke ontwikkeling rondom thema’s als ‘passie in je werk’, ‘duurzame inzetbaarheid’ en ‘hoe werk ik samen’-.
Dit kan voor organisaties, teams of een groep belangstellenden.

Locatie

Ik maak gebruik van een ruimte in het Voel je Goed centrum te Leeuwarden. Daarnaast werk ik op verschillende locaties in Noord Nederland. In overleg stemmen we af, waar de gesprekken plaats vinden. 

Kosten

Een overzicht van de tarieven voor coaching en begeleiding is beschikbaar, voor zowel particulieren als organisaties/werkgevers. Je kunt me hierover mailen of bellen.