Hoe werkt Sicht coaching?

Jouw vraag is mijn uitgangspunt. Dat kan gaan om een CV-check, uitgebreid loopbaantraject , begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling of ondersteuning bij jouw rouwverwerking. Wat jouw vraag ook is, ik geloof dat werkelijk contact, verbindend communiceren en mijn invoelend vermogen het meest wezenlijk zijn.

Individuele coaching

Bij individuele coachings- of begeleidingstrajecten starten we met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we je (loopbaan-)vraag en kijken we of er een wederzijdse 'klik' is. Het is belangrijk dat we vertrouwen hebben in elkaar en in de samenwerking. Vervolgens bespreken we wat voor soort begeleidingstraject passend is; dit is altijd maatwerk. De gesprekken kunnen ook gevoerd worden  yn 't Frysk.

 

ACTUEEL/ Covid-19  In mijn praktijkruimte is het mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren en er is ook de mogelijkheid om een doorzichtig scherm te plaatsen. In het gebouw zijn de hygiëne maatregelen aangescherpt. Contact via video-/beeldbellen is natuurlijk ook een optie. 

 

Online coaching

Sicht coaching biedt online rouwbegeleiding aan via Lutografie. Bij deze werkwijze werk je op je eigen laptop in je eigen tempo op de momenten dat het jou uitkomt en heb je naar behoefte begeleidingsgesprekken met een rouwcoach.

Lees meer

Trainingen

Sicht coaching biedt trainingen op maat aan op het gebied van o.a. ‘passie in je werk’, ‘duurzame inzetbaarheid’ en ‘samenwerking’. Dit kan voor organisaties, teams of een groep belangstellenden. 

Lees meer

Locatie

De praktijkruimte is gevestigd in het Voel Je Goed Centrum, Fonteinland 7 C te Leeuwarden. Desgewenst kunnen we ook beeld bellen of gebruik maken van een wandeling in de natuur. In overleg stemmen we af, hoe en waar de gesprekken plaats vinden. 

Klik hier

Kosten

Een overzicht van de tarieven voor coaching en begeleiding is beschikbaar, voor zowel particulieren als organisaties/werkgevers. Je kunt me hierover mailen of bellen. 

Wanneer je als particulier coaching of begeleiding aanvraagt, kun je deze op verschillende manieren (gedeeltelijk) vergoed krijgen;

Via je werkgever, de arbo dienst of bedrijfsarts; als waardevol onderdeel van ziekteverzuimpreventie of -begeleiding. 

Via het opleidingsbudget van je werkgever, in de CAO van jouw organisatie staan bijvoorbeeld mogelijkheden voor een loopbaan budget, het inzetten van uren of het delen van de kosten van coaching/begeleiding. Informeer bij je leidinggevende of HR afdeling.

Registraties

Ik ben Register Loopbaanprofessional, door de NOLOC gecertificeerd en werk volgens deze gedragscode. Tevens ben ik opgenomen als rouw-en verliesbegeleider in het verwijsbestand van het Landelijk Steunpunt Verlies en in het verwijsbestand van het opleidingsinstituut van Buro Nazorg

Wil je meer weten over mijn werk- en opleidingsachtergrond? Bekijk dan mijn uitgebreide c.v.

Meer weten? Neem contact op